+32 (0)19 69 76 12

Klantenondersteuning

Actualiteiten

Brillenkoordjes

Aanbieding binnenkort beschikbaar.

Zoek je bril niet meer!

Koorden en kettingen zijn perfecte accessoires om je bril en je look vast te zetten en te stimuleren.
 Of ze nu van nylon, katoen of zijde zijn, ze passen zich perfect aan uw bril aan, als u een nog elegantere stijl wilt, bieden wij u een breed scala aan dubbele of 18c kettingen gemaakt in Frankrijk. De originaliteit van deze kettingen zit hem in de min of meer grote schakels die een elegante touch geven aan je outfits. Ben je meer een sportief type, dan bieden wij een scala aan geschikte koorden, variërend van elastisch tot drijvend koord. Laten we de kleintjes en tieners niet vergeten die blij zullen zijn met het uitstekende onderhoud van hun optische apparatuur tijdens het sporten of voor dagelijkse activiteiten.
Zoek niet verder voor uw bril of zonnebril, blauw, groen, rood, origineel of fancy, in nylon, katoen, siliconen of leer, kies uw koordstijl.

Onze koorden zijn van topkwaliteit met een gepatenteerde clip. De bril van uw kind blijft nooit lang op de neus zitten? Goframe biedt u een breed scala aan producten, variërend van verstelbaar nylon koord tot ultraresistent elastisch of siliconen koord.

Wij staan tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden via het telefoonnummer 019 69 76 12.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Adres

Bel ons

Uren

EEN GRATIS BESTEK VRAGEN!

Bel ons op 019/69.76.12 of maak gebruik van onderstaand formulier voor een afspraak of voor meer inlichtingen:    In welke producten bent u geïnteresseerd?

    SiclairOptinettKelnetBrillenetuisWerktuigenBrillenkoordjes

    * - verplichte velden

    Winkelwagen sluiten